Frågestund?

Funderar på att fixa en frågestund. Dock är man ju alltid lika rädd att man ska få typ en fråga och sedan svara på det i ett videoinlägg är ju bara pinsamt, haha. Men om ni nu har några frågor så kan vi kanske starta en frågestund? Och även fast det inte finns något ni undrar över så får ni gärna fråga något ni kanske inte bryr er om egentligen bara för att vara lite snäll, hehe :)

Och ännu en gång, sämst uppdatering just nu och känns bara som att denna bloggen går neråt. Men jag ska verkligen försöka men just nu är det mycket att göra på dagarna eftersom det kommer en liten valp hit på tisdag som vi har köpt (längtar♥) så håller just nu på att förbereda det. Men imorgon ska jag till stallet och fixa lite grejer och förbereda inför privatlektionen så det kommer ni få uppdatering.
Och det känns som att vi lovar uppdatering och bilder från stallet hit och dit och sen blir det inget ändå och jag är verkligen ledsen att vi gång på gång har svikit er. Men nu får det faktiskt blir ändring på det så att ni inte tappar intresse. Aja, som sagt: Vill ni att vi ska starta en frågestund?
Slumpad bild på mig och älskade Ninja

KOMMENTERA HÄR
Skrivet av: Evelina

Bloggen är ju tråkig utan Felicia, du är den enda som uppdaterar och nu på sommaren blir det ju inte så mkt stall. Fanny uppdaterar heller inte, det gjorde hon ens inte på den gamla. :/

2011-06-18 @ 22:27:54
URL: http://ryttareve.blogg.se/
Skrivet av: Caroline

Hur redigerar ni era videor, och i vilket program gör ni det i? :)

2011-06-20 @ 22:09:24
URL: http://cryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback